Zomer in de Hoge Tatra

Zomer in de Hoge Tatra

De Hoge Tatra in de zomer - dit is de prachtige wandelingen in de natuur in de heuvels en bossen, en vele andere opties. Sommigen van hen zullen hier niet verder worden beschreven.

Natuur en landschap

Als we zeggen dat de natuur in de Hoge Tatra is mooi, zal je zeker eens. Hoge bergen, diepe valleien, groene weiden en een aantal planten. Evenzo, ongerepte natuur en goddelijke vrede, alomtegenwoordig. Waar je ook gaat, je zal altijd schoonheid bedwelmd. Wilt u bessen en paddestoelen te plukken - vinden het hier eindeloos. Kijk naar de foto.

Natuur in de Hoge Tatra Natuur in de Hoge Tatra Natuur in de Hoge Tatra Natuur in de Hoge Tatra Natuur in de Hoge Tatra Natuur in de Hoge Tatra Natuur in de Hoge Tatra Natuur in de Hoge Tatra Natuur in de Hoge Tatra

Wandelen in de Hoge Tatra

Het belangrijkste doel voor de bezoekers van de Hoge Tatra zijn voornamelijk wandelingen en wandelingen in de bergen. In de Hoge Tatra is er een aantal tips die de moeite waard te vinden zijn. Er zijn ook een pure en ongerepte natuur, variërend in elk seizoen. In vele paden toeristische hutten, drankjes en ontspanning te bieden. Indien nodig, is het mogelijk om te verblijven in een aantal. Klik hier om de code te krijgen voor meer informatie en foto's.

Wandelen in de Hoge Tatra Wandelen in de Hoge Tatra Wandelen in de Hoge Tatra Wandelen in de Hoge Tatra Wandelen in de Hoge Tatra Wandelen in de Hoge Tatra

Sport

Als je sporten, in de Hoge Tatra, is er een breed scala aan sportieve activiteiten. Wandelen, klimmen, fietsen, raften en varen - alles wat je had gehoopt. Als u niet over de benodigde apparatuur, kunt u deze gebruiken voor lage prijzen in de toeristische centra huren.

Fietsen in de Hoge Tatra Raften in de Hoge Tatra

Op het kaartje hieronder is een overzicht van een aantal fietsen in de Hoge Tatra.Funpark für Kinder

Wilt u de natuur en de dieren die in de Hoge Tatra leven kent, kunt u het park in het bezoek Tatra Lomnica. De kinderen het park biedt Ihne een schat aan informatie en attracties van de Hoge Tatra. U vindt er ook een prachtige houtsnijwerk gemzen, marmotten en vogels die in de Hoge Tatra leven.

Funpark voor kinderen Funpark voor kinderen Funpark voor kinderen Funpark voor kinderen Funpark voor kinderen Funpark voor kinderen

Aquaparks

Als u wilt zwemmen en genieten van het water in de omgeving zoals er verschillende waterparken. Een van de bekendste behoren Tatralandia, Bešeňová en Aqua City Poprad. In de baden normaal en helende mineraalwater, dat een verscheidenheid aan ziekten behandelt.

Aquapark Tatralandia
Afstand: 30 km van onze accommodatie
Prijzen: vanaf 21 € (volwassenen), vanaf 12 € (kinderen)

Besenova - Termal park
Afstand: 39 km van onze accommodatie
Prijzen: vanaf 16 € (volwassenen), vanaf 10 € (kinderen)

Aquacity Poprad
Afstand: 49 km van onze accommodatie
Prijzen: vanaf 19 € (volwassenen), vanaf 16 € (kinderen)

Aquapark Besenova Aquapark Tatralandia Aquapark Besenova

Kunst en Cultuur

Pribylina - een openluchtmuseum Pribylina - een openluchtmuseum Pribylina - een openluchtmuseum Pribylina - een openluchtmuseum Een houten kerk in Svaty Kriz Havranok - een Keltische fort en gebouw van hout


Meer foto's van de Hoge Tatra

(Foto's zijn eigendom van de auteur. De informatie die hier wordt gepresenteerd, is alleen ter informatie en wij zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid ervan).